Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Midtime

Super Members
  • Content Count

    1676
  • Joined

  • Last visited

About Midtime

  • Rank
    I like words.
  • Birthday 02/20/1996

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Auckland, New Zealand
  • Interests
    Reading fiction, writing fiction; listening to music, sometimes, and gaming, more frequently.

Previous Fields

  • Neopets Username
    antiaircraft_3
  • IRC Title
    None
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. ruki 7. pirate 8. vehicle 12. wings 13. aaa 15. blue Down: 1. lamp 2. green 3. orange 4. sarah 6. koi 9. eight 10. clara 11. two 14. album Which of these Usuls is an Usuki collector? Answer: Sally Prize: 300 NP and a Citrus Usul Shake
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. orange 5. jellybeans 7. carrots 11. nine 12. lamp 14. sarah Down: 1. green 3. meowclops 4. eye 6. koi 8. red 9. sink 10. bone 13. shed 15. aaa Which of these Eyries loves himself way too much to say his age? Answer: Branston Prize: 340 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. four 6. pirate 7. gilly 8. sink 9. red 10. alabriss 13. ghost Down: 1. ruki 2. koi 3. orange 5. jellybeans 6. pyramids 7. green 11. lamp 12. blue Which of these faeries takes care of Hasees when she's not managing other work? Answer: Jhuidah Prize: 366 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 3. wings 6. pirate 7. blue 8. snow 10. four 11. nine 12. wrath 13. beard Down: 1. skull 4. green 5. sink 7. bow 8. sarah 9. orange A Tyrannian hunter was saved by this food item when he was hungry, weak and lost in the woods: Answer: Golden Ivy Leaves Prize: 278 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. sink 4. pirate 5. koi 8. beard 9. sarah 11. red 12. album 15. nine Down: 1. braintree 3. fifth 6. orange 7. green 10. aaa 13. bow 14. mud Which of these Cybunnies won the Cybunny Beauty Contest? Answer: Karina Prize: 350 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 5. pirate 6. orange 8. jellybeans 12. lulu 13. ouch 14. aaa Down: 1. moehog 3. sink 4. starry 7. blue 8. jelly 9. eight 10. sarah 11. mud This dirt cheap item of rarity 45 is of what category? Answer: Food Prize: 400 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. chiapop 5. eight 6. orange 7. water 10. undo 12. koi 13. shy 15. morphing Down: 1. green 2. bag 4. pirate 8. ruki 9. moehog 11. lamp 14. six Which Defender managed to stop a duo of brothers from stealing a secret recipe? Answer: Judge Hog Prize: 398 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across:2. tarla 3. four 4. moehog 6. aaa 8. nine 9. koi 11. spy 12. snowbunny Down:1. pirate 2. two 4. malkus 5. orange 7. ancients 10. babaa 13. nik What colour is the Vandagyre Plushie that loves to hit the waves?Answer: Brown Prize: 230 NP and a Green Vandagyre Plushie
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. sink 4. meowclops 9. aaa 10. green 12. negg 13. moehog Down: 1. nine 3. two 5. orange 6. clara 7. pirate 8. red 11. snot 13. mika 14. ham A desk light with the highest warranty period is powered by what material? Answer: Faerie Dust Prize: 420 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. shed 4. rock 7. sink 8. eight 10. jellybeans 12. green 13. lulu Down: 1. moehog 2. pirate 3. sarah 5. koi 6. bakery 9. blue 10. jelly 11. eeeee Which of these Gnorbus is related to an evil Kacheek? Answer: Vandebart Biggsby Prize: 340 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. jellybeans 5. ten 7. gift 9. pirate 10. sink 12. red 13. nine Down: 1. green 2. toy 3. orange 5. two 6. fruit 8. five 11. koi 12. ruki What colour is the Pteri that loves to taunt users on the site? Answer: Red Prize: 250 NP and a copy of Untold Pteri Tales
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. pink 7. orange 9. sink 10. one 11. pirate 12. beard 14. moehog Down: 1. ruki 2. braintree 3. green 4. rock 6. koi 8. zap 9. sarah 13. dua Which of these neopets should have just added a little more Brangerplex? Answer: Gargarox Isafuhlarg Prize: 390 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ruki 4. ixi 7. darigan 8. orange 9. rock 11. one 13. pirate 14. green Down: 1. wings 3. underwater 5. sarah 6. sink 10. koi 12. nine 15. nik Which of these Grundos keeps changing jobs? Answer: Truggdon Prize: 200 NP and a Plushie Grundo Plushie
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. bow 6. blue 7. six 9. aaa 10. koi 11. one 12. sarah 13. jellybeans Down: 1. evil 2. green 3. sink 5. wraith 6. beard 8. pirate 11. orange Which of these Acaras is from a location that is not on the same curve of land as others? Answer: Princess Fernypoo Prize: 265 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. braintree 6. pirate 8. orange 9. rainbow 12. aaa 14. pet 15. bow Down: 1. hat 2. babaa 4. zap 5. meow 7. sarah 10. apples 11. one 13. album Which of these characters should have just stayed at home and read books? Answer: Keidran Prize: 345 NP
×