• Announcements

    • Ian

      TDN Items is now a complete items database!   07/18/17

      Hello community! We are very excited to announce the second version of our Items Database! We've redesigned the entire database from the ground up and added (mostly) every Neopets item in existence to our database. If something is missing, don't worry just yet, as we're still ironing out the final details. Find information about any Neopets item instantly at our items database, complete with search suggestions as you type! Try it out today. Visit TDN Items Database today! Enjoy,
      TDN Management

Rune Valentine

Moderators
  • Content count

    2039
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    61

Rune Valentine last won the day on January 22

Rune Valentine had the most liked content!

About Rune Valentine

  • Rank
    Once I had a halo, but then it caught on fire
  • Birthday

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Patisserie, Gaming, Pandas

Previous Fields

  • IRC Alias
    Kaie
  • IRC Title
    IRC Moderator

Recent Profile Visitors

29939 profile views
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Who was the previous sportscaster before Tobias Sigmir took over? Answer: Lemonade Jones Prize: 389 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. beard 6. two 7. spy 8. evil 9. yellow 10. green 12. pirate 14. sarah Down: 1. red 2. meowclops 3. jellybeans 5. five 7. skirt 11. ruki 13. aaa Fyora is also known as the Lady of the: Answer: Western Skies Prize: 350 NP
  3. No there is no way to buy Neopoints. This against Neopets Terms & Conditions and therefore against TDNF rules. This topic is locked and warning issued to the poster.
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. two 7. scarab 8. aaa 9. eight 12. mika 14. six Down: 1. skirt 2. babaa 3. pirate 5. orange 6. wrath 7. sarah 10. green 11. tarla 13. ixi Fyora is also known as the Lady of the: Answer: Western Skies Prize: 350 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. zenco 6. moehog 9. aaa 10. pirate 12. eight 13. ouch Down: 1. nine 2. zombie 3. green 5. lamp 7. orange 8. sarah 11. two 12. eye 14. cup What was Mrs. Prenderghast's uncle's name? Answer: Leio Prize: 386 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. skull 5. jellybeans 9. orange 10. eye 12. aaa 13. nine 15. moehog Down: 1. blue 2. five 4. relaxing 6. pirate 7. green 8. spyder 11. lamp 14. ixi What Altador Cup player is a member of the Awakened? Answer: Brains Mortigan Prize: 365 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. sarah 5. nine 6. five 7. gilly 8. blue 9. evil 10. aaa 11. yellow 14. mika Down: 1. sink 2. vampire 3. jellybeans 4. snowbunny 12. eye 13. lamp What Altador Cup player is a member of the Awakened? Answer: Brains Mortigan Prize: 365 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. lamp 6. jelly 7. stampalbum 9. one 10. nine 12. blue 13. koi 14. sink Down: 1. tarla 2. ham 4. pirate 5. vampire 6. jellybeans 8. moehog 11. igloo Which of these Meridell team items does not have gold colour on it anywhere? Answer: Meridell Team Pompoms Prize: 345 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. clara 6. sarah 8. nine 9. pirate 10. blue 11. orange 13. eye Down: 1. ouch 2. tea 3. dua 4. lamp 7. jellybeans 8. neggs 11. one 12. aaa Which of these Kois is a player on the Shenkuu team? Answer: Turo Rafels Prize: 265 NP and Electric Koi Plushie
  10. Thank you for all the help posted on this thread. This is a recurring issue due to how old these games are. Unfortunately no this will not become a pinned post. A simple Forums search will yield this thread as a result, and we don't want the pinned posts clogging up the first page. I'll edit the Neopets Issues thread with a link to this thread instead.
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. shed 6. rock 7. ruki 9. koi 10. five 13. pirate Down: 1. red 2. socks 3. blue 4. orange 5. sink 8. gift 11. vampire 12. skirt 14. aaa Who replaced Wyett Tuggins on the Lost Desert Yooyuball team in Y9? Answer: Luvea Trivon Prize: 312 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. jellybeans 4. bow 7. ham 8. sugarswamp 10. green 11. morphing 12. shed 14. orange Down: 1. red 2. alabriss 5. lamp 6. aaa 8. sarah 9. moehog 13. dua Who among these Darigan Citadel players is a Bruce? Answer: Tormo Frein Prize: 362 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. two 7. sarah 8. nine 11. scientists 12. eye 14. orange 15. ixi Down: 1. alabriss 2. hat 3. snowbunny 4. rose 5. braintree 9. sink 10. pirate 13. koi Who's the current goalkeeper for Team Shenkuu? Answer: Xana DiLanche Prize: 341 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. pirate 6. sink 7. meowclops 9. one 10. five 11. koi 12. sarah 14. beard Down: 1. ghost 2. orange 3. hat 5. icecaves 7. moehog 8. pet 13. aaa Who first set the rules for Altador Cup over a millennium ago? Answer: Narinus Prize: 364 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 6. spy 7. sink 8. wand 10. lamp 11. orange 13. five 15. green Down: 1. rock 3. spyder 4. pirate 5. jellybeans 9. darigan 12. nine 14. one Which of these Moehogs lived in the city of Akhten-Ka? Answer: Undead Citizen Prize: 277 NP and Chocolate Chip Moehog Gnome Cookie