Rune Valentine

Moderators
  • Content count

    1941
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    61

Rune Valentine last won the day on January 22

Rune Valentine had the most liked content!

About Rune Valentine

  • Rank
    Once I had a halo, but then it caught on fire
  • Birthday

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Patisserie, Gaming, Pandas

Previous Fields

  • IRC Alias
    Kaie
  • IRC Title
    IRC Moderator

Recent Profile Visitors

29188 profile views
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. spyder 6. moehog 7. negg 8. buzzer 11. kari 12. gilly 14. koi Down: 1. orange 2. green 3. snowbunny 5. pirate 9. zenco 10. ruki 13. lamp 15. ixi Which of these festivals is celebrated during the month of running? Answer: Gadgadsbogen Prize: 380 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. gift 5. blue 6. chia 7. blobbule 8. braintree 12. nine 13. ten 14. koi Down: 1. gypmu 2. jellybeans 3. verb 4. pirate 9. igloo 10. two 11. eight The link text reading 'He would not fail' in a Neopedia article leads to which game on Neopets? Answer: Cooty Wars Prize: 400 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. red 5. pirate 6. eye 7. skirt 8. koi 9. sarah 12. nine 14. album Down: 1. brightvale 2. orange 3. green 7. sink 10. aaa 11. blue 13. nik The delicious Baby Scorchio Milk Cake is decorated with Answer: Strawberries Prize: 350 NP
  4. Don't do ice cream when you want your throat to heal. The cold will actually irritate it instead of helping along with healing. Try ginger tea with honey and lemon, or even straight honey/lemon mix to soothe your throat and since they're both natural antiseptics, get rid of any bacteria hanging around there.
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. tarla 3. four 6. sarah 7. red 8. kikolake 10. ixi 11. nine 12. orange Down: 1. pirate 2. two 4. rock 5. jellybeans 6. sink 8. koi 9. eight The delicious Baby Scorchio Milk Cake is decorated with Answer: Strawberries Prize: 350 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. faeriebean 5. two 7. sink 8. aaa 9. fan 10. green 12. five 13. bone 14. four Down: 1. six 3. bow 4. pirate 6. orange 11. nine 13. blue Mixing a Petpet and a toy item at the Cooking Pot gives you this: Answer: Huggy Bear Prize: 372 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. moehog 5. pirate 6. sarah 7. koi 8. hat 9. ruki 10. aaa 13. meowclops Down: 1. babaa 3. orange 4. jellybeans 5. photos 6. sink 11. two 12. roo Which of these food related attack items has a hint of Romano cheese? Answer: Attack Meatball Prize: 421 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. scarab 6. web 7. aaa 8. album 9. xandra 10. jellybeans 13. ghost 15. green Down: 1. pirate 3. babaa 4. verb 5. taxbeast 11. blue 12. sarah 14. one Which of these Myncis has a large Fuzzle collection? Answer: Phrinky Prize: 265 NP and Mynci Waffles
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 6. jellybeans 7. skirt 9. green 11. sarah 12. wrath 14. two Down: 1. pirate 3. nine 4. orange 5. sloth 8. kari 10. eight 11. sink 13. red Which of these Tonus prey on travellers? Answer: Mucus Beast Prize: 276 NP and Tonu Battle Tips
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. meowclops 8. koi 9. snowbunny 10. eight 12. one 14. aaa Down: 1. lamp 2. zap 4. orange 5. morphing 6. moehog 7. ruby 9. sarah 11. island 13. beard Which of these characters thinks snow is the best food? Answer: Dieter Prize: 390 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. ten 7. koi 8. aaa 9. lostdesert 13. kari 14. shy 15. green Down: 1. babaa 2. sink 3. braintree 4. pirate 5. skirt 10. orange 11. sarah 12. ruki Who is the main character of Once Upon a Chia? Answer: Tchili Prize: 280 NP and Blackberry Chia Pop
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. orange 5. ruki 6. jellybeans 9. aaa 11. uni 13. pirate 15. mika Down: 1. koi 2. red 4. nine 7. blue 8. sarah 10. sink 12. illusen 14. two Who is the main character of Once Upon a Chia? Answer: Tchilli Prize: 280 NP and Blackberry Chia Pop
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. sink 4. moehog 6. gilly 7. red 8. braintree 10. one 11. pirate 13. koi 14. ixi Down: 1. mynci 2. light 4. mystery 5. green 9. ruki 12. eight Which of these characters has harnessed the power of fire and is very friendly but has no one to play with? Answer: Flame the Tame Prize: 378 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. jellybeans 5. lips 8. pirate 9. toy 11. sarah 13. beard 15. babaa Down: 1. one 2. orange 3. eye 6. spyder 7. zaira 10. eeeee 12. aaa 14. dua Which of these Faellies is an apprentice cupid at the NC Mall? Answer: Valerie Prize: 300 NP and Ruby Heart Pendant
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. jelly 6. meowclops 7. grey 9. blue 11. pirate 14. ixi Down: 1. one 2. green 3. eye 4. bow 5. jellybeans 8. red 10. sink 12. evil 13. koi Which is the pet in the Valentine avatar given out annually on Neopets? Answer: Chia Prize: 400 NP