Rune Valentine

Moderators
  • Content count

    2028
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    61

Rune Valentine last won the day on January 22

Rune Valentine had the most liked content!

About Rune Valentine

  • Rank
    Once I had a halo, but then it caught on fire
  • Birthday

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    Patisserie, Gaming, Pandas

Previous Fields

  • IRC Alias
    Kaie
  • IRC Title
    IRC Moderator

Recent Profile Visitors

29724 profile views
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. shed 6. rock 7. ruki 9. koi 10. five 13. pirate Down: 1. red 2. socks 3. blue 4. orange 5. sink 8. gift 11. vampire 12. skirt 14. aaa Who replaced Wyett Tuggins on the Lost Desert Yooyuball team in Y9? Answer: Luvea Trivon Prize: 312 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. jellybeans 4. bow 7. ham 8. sugarswamp 10. green 11. morphing 12. shed 14. orange Down: 1. red 2. alabriss 5. lamp 6. aaa 8. sarah 9. moehog 13. dua Who among these Darigan Citadel players is a Bruce? Answer: Tormo Frein Prize: 362 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. two 7. sarah 8. nine 11. scientists 12. eye 14. orange 15. ixi Down: 1. alabriss 2. hat 3. snowbunny 4. rose 5. braintree 9. sink 10. pirate 13. koi Who's the current goalkeeper for Team Shenkuu? Answer: Xana DiLanche Prize: 341 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. pirate 6. sink 7. meowclops 9. one 10. five 11. koi 12. sarah 14. beard Down: 1. ghost 2. orange 3. hat 5. icecaves 7. moehog 8. pet 13. aaa Who first set the rules for Altador Cup over a millennium ago? Answer: Narinus Prize: 364 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 6. spy 7. sink 8. wand 10. lamp 11. orange 13. five 15. green Down: 1. rock 3. spyder 4. pirate 5. jellybeans 9. darigan 12. nine 14. one Which of these Moehogs lived in the city of Akhten-Ka? Answer: Undead Citizen Prize: 277 NP and Chocolate Chip Moehog Gnome Cookie
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. skull 6. babaa 8. sarah 9. nine 11. orange 13. sink 15. island Down: 1. jellybeans 2. verb 3. blue 4. katsuo 7. aaa 10. red 12. ruki 14. ixi Where is the Faerie Festival held each year? Answer: Changes every year Prize: 326 NP
  7. I did say Eons ago...which was like back in 2005? Back when TNT was trying to make the game enjoyable and still somewhat profitable. Unlike now but, I digress. The SSW can still be used for stamps, neggs, gourmets. It's not a total loss if you know what to look for.
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. koi 6. rufus 8. ylana 9. two 11. water 12. snot 13. skirt 14. jellybeans Down: 1. tofu 3. spyder 4. pirate 5. sarah 7. snowbunny 10. orange 13. sink Who spotted the Tyrannian invaders first? Answer: Myncha Prize: 400 NP
  9. From our SSW guide : The screenshots are of the old SSW, but the restrictions remain the same. You aren't allowed to use SSW to search for those items because, eons ago, TNT promised that having Premium on Neopets will not overpower the Non-premium users with regards to earning NP.
  10. Banana.
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. moehog 3. two 6. orange 7. relic 8. tarla 9. zenco 10. pirate 12. rufus 14. sink Down: 1. koi 2. meowclops 4. moltara 5. jellybeans 11. ten 13. undo Which of these characters, who can control fire, was bullied a lot when they were young? Answer: Tyran Far Prize: 344 NP
  12. COFL (profile) 101 111 +10 23,000 342,000 2,553,000 +646.49% TNAH (profile) 77 77 0 26,000 395,000 2,002,000 +406.84% TNPT (profile) 60 64 +4 25,000 375,000 1,600,000 +326.67% Oh my, what's even going on right now?! The stock market is going crazy!
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. green 6. ham 7. rock 8. orange 10. pirate 12. sink 14. one Down: 1. meowclops 2. moehog 4. lamp 5. health 9. eight 11. ruki 12. spy 13. koi Which of these Elders is in charge of the Sea Division? Answer: Plesio Prize: 323 NP
  14. How did I miss COFL at 91?! Ugh. It's currently at 87 right now if anyone still has it.
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. red 6. koi 7. two 8. nine 9. sarah 12. pirate 13. darigan 15. eight Down: 1. braintree 2. meowclops 3. nightsteed 4. green 10. ham 11. orange 14. roo Which of these band names are NOT seen on the ticket booth outside the Tyrannian Concert Hall? Answer: M*YNCI Prize: 342 NP