Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Emily

Customization Team
  • Content Count

    2431
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Emily last won the day on June 16

Emily had the most liked content!

About Emily

  • Rank
    The Music Dork
  • Birthday 05/26/1990

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Inside the maple syrup bottle
  • Interests
    Music, True Crime, Nail Art, Jewelry Making, Cosmetics, Tattoos+piercing, Iron Maiden, TDN, Pantslessness

Previous Fields

  • Neopets Username
    woccawoccawocca
  • Discord Name
    Emily
  • Discord Title
    IRC Moderator

Recent Profile Visitors

32173 profile views
  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. dua 3. unknown 4. mallard 5. scabu 7. magicberry 8. carawool 12. roo Down: 1. nanka 3. ursula 4. masila 6. chokato 7. mint 9. ryshu 10. wrath 11. one Who formed the Brute Squad? Answer: Commander Flint Prize: 277 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. illusen 4. alton 5. tent 8. soapbox 9. sss 10. sink 11. firejug 12. rufus 14. clamade Down: 1. roll 2. mint 6. neovia 7. nanka 9. stuff 13. undo What is Chortle's role in the Meridell Court? Answer: Jester Prize: 222 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. sloth 3. aisha 5. stuff 7. zap 8. benny 11. swatter 12. roxton 14. clamade Down: 2. leaf 4. soapbox 6. toys 9. nanka 10. tent 13. one 15. dua Which book did Sandro lend out to Professor Lambert's niece, Katie? Answer: Philosophy of War Prize: 250 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. ruki 4. sss 6. soapbox 8. spirals 10. warf 11. tofu 12. nanka 13. tent Down: 1. mud 2. aisha 5. roar 7. firejug 8. stuff 9. swatter 14. eye What was the name of the former head of the Thieves Guild who was killed by Kanrik for his position? Answer: Galem Darkhand Prize: 250 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. zeenana 6. ixi 7. art 8. clamade 11. jazan 12. soapbox 13. stuff 14. ant Down: 1. tent 2. nanka 3. tag 5. bite 9. danish 10. swatter 11. jubalee Who is the youngest of the unique faeries? Answer: The Tooth Faerie Prize: 250 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. roar 7. clamade 8. firejug 10. illusen 12. benny 14. tent Down: 1. roo 3. roll 4. community 5. red 6. stuff 9. eye 11. sloth 12. bbq 13. nik In which language was Mad Tongue Murphy’s journal originally written? Answer: Ancient Tyrannian Prize: 250 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. keblin 4. swatter 5. unknown 7. anshu 9. gift 11. clamade 14. zeenana Down: 1. tent 2. firejug 4. stuff 6. one 8. nanka 10. illusen 12. tag 13. ham Who is the head of the secret faction known as the Sway? Answer: The Duchess Prize: 250 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. gormos 5. armin 6. hat 8. art 9. neopoints 11. acres 12. alton Down: 1. two 2. arms 3. fortune 5. ant 7. fyora 8. aboogala 10. benny 11. adopt Name the Lupe from the Haunted Woods that specializes in catching faeries. Answer: Balthazar Prize: 250 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. bbq 5. armin 7. alton 8. bika 10. carrot 11. dua 12. geb 13. one 14. ant Down: 1. abigail 2. elivthade 4. ham 6. fortune 7. art 9. acres Which Neopets are rumoured to bring you good luck if you treat them well? Answer: Zafaras Prize: 250 NP
  10. The new checklist can be found here if anyone is having trouble finding it. It's a huge improvement
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. escargot 6. ham 7. lamp 10. soupfaerie 12. armin 13. frank 15. apple Down: 1. benny 2. fanfish 4. art 5. goldmirror 8. mud 9. glamchia 11. pirate 14. nik What was Magon sentenced to do by the Court of Knowledge as Community Service? Answer: Teach Science Experiments Prize: 301 NP
  12. The Prize Shop is officially open for business! Head over to see how many points you've earned! What are you planning on buying? View Prize Shop
  13. The Faeries are requesting our help once again! Head on over to claim your Daily Reward and Daily Faerie Quest now! Neopians have until March 18th, 2019 to receive daily quests. Visiting every day, whether you accept a quest or not, will award you with a bonus prize at the end of the event. Delina has returned with new quests for Neopians. Helping the Crafting Faerie is completely optional. View Our Event Guide View Our Crafting Guide
  14. That's right folks, you're now able to download the Legends and Letters app from all over the world on iOS and Android devices! As of right now, there's no way to actually connect to Neopets, so anyone playing the app will have to create a new account in-app to be able to use it. Let us know what you think of TNT's latest offering!
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. meowclops 7. sarah 8. negg 9. lanie 10. sink 12. nine 13. green 14. illusen Down: 1. moehog 2. blue 3. mud 4. pirate 5. faeriebean 6. alabriss 11. tarla Who delivered the blow that took down the Bringer of Night in Hannah and the Ice Caves? Answer: Armin Prize: 255 NP
×
×
  • Create New...