Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Search the Community

Showing results for tags 'crossword '.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Daily Neopets
    • Everything & Anything About TDN Forums
    • Announcements
    • Avatar Lending Program News
    • Introductions & Welcome
    • TDN Questions
    • Customisation Modeling Project
  • Neopets Game Discussion
    • Neopets News
    • Neopets General Chat
    • Neopets Help
    • Neopets Debate
    • Customization & NC Mall Chat
    • Battledome & Battlepedia Chat
  • Neopets Plots and Events
    • The Wraith Resurgence
    • Altador Plot
    • Obelisk War
    • Altador Cup XII (2017)
  • Talk, Play, and Have Fun
    • General Chat
    • The Debate Chat
    • Graphics
    • The Art Gallery
    • Computers & Programming
    • Games
  • Ye Olde Archives
    • Archives

Calendars

  • Community Calendar

Found 39 results

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. meowclops 7. orange 9. aaa 10. moehog 11. red 12. oop 14. pirate 15. koi Down: 1. ham 2. zap 3. four 5. chocolate 6. lamp 8. green 13. sink Which of these pets has a pink wig when painted Disco? Answer: Chia Prize: 358 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. two 6. pirate 7. lamp 10. snowbunny 12. shed 14. nine 15. magma Down: 1. spy 2. aaa 3. jellybeans 5. orange 8. mud 9. guilds 11. sink 13. ham Which of these tropical fruits tastes like pineapple? Answer: Froozle Prize: 367 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. gilly 4. sarah 5. verb 8. orange 12. sink 13. skirt 13. two Down: 1. koi 2. pirate 3. green 6. braintree 7. socks 9. aaa 10. ghost 11. ruki Which of these Jetsams is a Neoquest character? Answer: Mr. Irgo Prize: 262 NP and Strawberry Jetsam Sandwich
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. snowbunny 8. tarla 9. ruki 10. verb 11. eye 12. mika 14. sarah Down: 1. lips 2. two 3. blue 4. spyder 5. pirate 7. walnut 8. taxbeast 13. aaa Which of these Boris is said to hold the perfect recipe? Answer: The Wise One Prize: 264 NP and Blue Raspberry Bori Snowcone
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. meowclops 3. koi 5. pet 7. sarah 8. ixi 9. ham 11. orange 12. nine 14. snowbunny Down: 1. morphing 4. island 6. aaa 10. moehog 13. snot 15. bow Eliv Thade is a member of: Answer: The Awakened Prize: 351 NP
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. green 4. koi 7. fifty 8. aaa 11. orange 13. ghost 14. two Down: 1. sink 2. shed 3. gilly 5. alabriss 6. pirate 9. skirt 10. moehog 12. eight Which of these characters asked other pets to try wearing spooky masks? Answer: Saskia Prize: 346 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. sarah 6. meowclops 8. snot 9. pirate 13. skull 14. green 15. ixi Down: 1. lamp 2. aaa 3. decoration 5. koi 7. sink 10. illusen 11. eight 12. ruki Which of these Eyries from the Haunted Woods has vowed to protect his sister? Answer: Tenan Prize: 250 NP and Berry Eyrie Souffle
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. sarah 4. blue 5. zap 7. two 9. bone 10. sausage 12. nine 13. green Down: 1. jellybeans 3. aaa 6. pirate 8. orange 11. snot 14. ruki 15. eye Who among the following is the founder of the Shoyru Company? Answer: Lou Poogleman Prize: 355 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] The crossword is currently down. Which of these motes is NOT circular? Answer: Weewoo Mote Prize: 348 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. gilly 3. red 5. sink 7. ixi 8. neopian 10. eight 12. orange Down: 1. one 2. green 3. ruki 4. pirate 6. spyder 9. sarah 11. igloo 13. nine Which of these Grarrl outfits is blue in colour? Answer: Trendy Grarrl Outfit Prize: 268 NP and Blueberry Grarrl Pop
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. nine 7. igloo 8. four 10. orange 12. spyder 15. sink Down: 1. koi 2. leaf 3. terror 4. two 6. pirate 9. red 11. green 13. ylana 14. eye Which of these Spooky Petpets CAN be painted? Answer: Black Gangee Prize: 332 NP
  12. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. two 4. sarah 5. koi 6. nik 8. pirate 12. babaa 14. meowclops Down: 1. rosie 3. orange 7. bit 9. aaa 10. lamp 11. ham 13. four 15. cup What pet specie is the Spooky Food Shopkeeper? Answer: Bruce Prize: 313 NP
  13. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. sarah 8. koi 9. sink 10. jellybeans 11. green 13. spyder Down: 1. samrin 2. shy 4. pirate 5. meowclops 6. masila 7. orange 10. jelly 11. gift 12. eye Roo Island has the most number of pets of what species? Answer: Blumaroo Prize: 324 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 5. pirate 8. koi 10. jellybeans 12. blue 14. green Down: 1. sink 2. ruki 3. hat 4. nine 6. aaa 7. elderly 9. orange 10. jelly 11. beard 13. eye Which of these books is the tale of two brothers? Answer: The Chomby Fight Prize: 354 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. orange 7. pirate 8. nine 9. nik 10. chomby 13. jellybeans 14. two 15. gilly Down: 1. green 2. one 3. red 5. sink 6. sarah 11. moehog 12. blue Which of these Lupe Chia Plushies is of the highest rarity among the others? Answer: Yellow Lupe Chia Plushie Prize: 354 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. blue 3. bow 4. four 5. koi 7. aaa 10. ixi 11. pirate 12. nik 13. eight 14. green Down: 1. ruki 3. braintree 6. orange 8. sink 9. seeds Which of these Juppie items is animated? Answer: Juppie Smiley Snack Prize: 340 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. beard 5. soup 8. ruki 10. orange 13. jellybeans Down: 1. moehog 2. red 4. green 6. pirate 7. sink 9. koi 11. mynci 12. sarah 13. jazz 14. lamp Which of these Skeiths eats Neopets? Answer: The Skeithulus Prize: 250 NP and Strawberry Skeith Iced Bun
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. pink 5. snowbunny 7. dua 8. blue 9. aaa 10. green 11. meowclops 13. album Down: 1. web 2. ten 3. spyder 5. sarah 6. usukicon 12. orange 14. bone Which of these companies does Jhuidah deal with? Answer: PD Secure Storage Reward: 374 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. one 5. koi 7. four 9. sarah 11. jellybeans 13. buzz 14. ruki Down: 1. moehog 2. ixi 4. pirate 6. orange 8. jelly 10. uni 11. jazan 12. blue Which of these characters wanted to focus on Gormball instead of Yooyuball? Answer: Tobias Sigmir
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. meowclops 5. soup 6. mud 9. respirator 11. babaa 12. sarah 14. green 15. red Down: 1. lamp 2. koi 3. spyder 7. pirate 8. ham 10. orange 13. aaa The canisters on the Soup Faerie's shelves have no: Answer: Labels Prize: 326 NP
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. skirt 4. sink 7. spy 8. sarah 10. orange 11. two 12. blue 14. nine Down: 1. pirate 3. toy 5. shed 6. jellybeans 7. snowbunny 9. snow 13. snot Which of these faeries is the founder of the Faerie Festival? Answer: Fyora Prize:
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. skirt 4. lamp 6. tiny 7. mud 9. two 12. braintree 13. ham 14. orange Down: 2. tarla 3. gypmu 5. pirate 7. moehog 8. sarah 10. sink 11. beard Which of these Poogle Plushies has fangs? Answer: Halloween Poogle Plushie Prize: 258 NP and Strawberry Poogle Cupcake
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pet 4. red 5. koi 6. ham 7. two 9. aaa 10. jellybeans 11. nine 12. green Down: 1. moehog 2. wurm 3. pirate 7. tarla 8. orange 10. jelly What are the Pearly Koi items good for? Answer: Battledome Prize: 335 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. skirt 3. pirate 6. igloo 10. roo 11. pet 12. nine 13. sink 15. beard Down: 2. koi 4. two 5. bone 7. green 8. orange 9. spyder 14. ixi The Jungle Aisha Hat is perfect for blending in with: Answer: Shrubbery Prize: 342 NP
  25. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pumpkin 5. orange 7. kelpbeard 9. two 10. eye 11. dua 13. acko Down: 1. moehog 2. one 3. pirate 4. spyder 6. beard 7. koi 8. lamp 12. aaa What do the villagers throw at Bruno in Bruno's Backyard Breakaway? Answer: Rocks Prize: 364 NP
×