• Announcements

    • Ian

      TDN Items is now a complete items database!   07/18/17

      Hello community! We are very excited to announce theĀ second versionĀ of our Items Database! We've redesigned the entire database from the ground up and added (mostly) every Neopets item in existence to our database. If something is missing, don't worry just yet, as we're still ironing out the final details. Find information about any Neopets item instantly at our items database, complete with search suggestions as you type! Try it out today. Visit TDN Items Database today! Enjoy,
      TDN Management

Search the Community: Showing results for tags 'puzzle'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The Daily Neopets
    • Everything & Anything About TDN Forums
    • Announcements
    • Avatar Lending Program News
    • Introductions & Welcome
    • TDN Questions
    • Customisation Modeling Project
  • Neopets Game Discussion
    • Neopets News
    • Neopets General Chat
    • Neopets Help
    • Neopets Debate
    • Customization & NC Mall Chat
    • Battledome & Battlepedia Chat
  • Neopets Plots and Events
    • Altador Plot
    • Obelisk War
    • Altador Cup XII (2017)
  • Talk, Play, and Have Fun
    • General Chat
    • The Debate Chat
    • Graphics
    • The Art Gallery
    • Computers & Programming
    • Games
  • Ye Olde Archives
    • Archives

Calendars

  • Community Calendar

Found 37 results

  1. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. lamp 7. orange 8. lupes 10. ruby 11. ham 12. sarah 13. ruki 14. ghost Down: 1. aaa 3. pirate 4. sink 5. jellybeans 6. evil 9. pumpkin 13. red What is the Happy Valley Report written on? Answer: Ice Prize: 346 NP
  2. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 6. nine 7. blue 8. trousers 10. one 12. spy 13. sink 14. jellybeans Down: 1. green 2. alabriss 3. pirate 4. illusen 9. orange 11. verb 12. sarah Which of these is a create your own adventure book? Answer: Finding Illusen Prize: 374 NP
  3. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. pirate 4. gilly 6. snowbunny 7. four 8. koi 10. blue 11. bone 12. sink 14. nine Down: 1. braintree 2. jellybeans 5. ruki 9. orange 12. shed 13. six In the Neopedia article about the Dung Catapult, who's holding a SPEAR? Answer: A Meerca Prize: 384 NP
  4. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. spy 5. koi 7. aaa 9. green 11. purple 13. sarah 15. jellybeans Down: 1. mika 2. spyder 3. orange 6. vampire 8. evil 10. braintree 12. pirate 14. eye What is Clara Chatham's occupation? Answer: Scholar Prize: 375 NP
  5. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. ham 4. closet 7. moehog 9. aaa 10. scratch 13. igloo 14. soup 15. sink Down: 1. one 3. meowclops 5. sarah 6. koi 8. lamp 11. chia 12. four Which of these Kikos is NOT a market analyst? Answer: Kichiro Prize: 275 NP and Garlic Kiko Plushie
  6. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. sarah 4. sink 7. one 8. sink 10. blue 12. snowbunny 13. orange 15. ylana Down: 2. ruki 3. pirate 4. koi 6. jellybeans 9. bone 11. green 14. eye The diameter size of the Battle Potato (in inches) is in between: Answer: 2 and 3/4 AND 3 and 1/4 Prize: 355 NP
  7. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 1. jellybeans 3. snowbunny 5. aaa 8. neopies 9. negg 12. spyder 14. braintree Down: 2. blue 4. orange 6. koi 7. beard 10. eye 11. verb 12. sink 13. ham Which illness will make a Neopet break out in blue and green spots? Answer: Hoochie Cooties Prize: 363 NP
  8. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3. moehog 6. braintree 7. pink 8. koi 10. ruki 11. red 13. skirt 14. eight Down: 1. shed 2. four 4. sink 5. orange 7. pirate 9. mika 12. dua In which Neopian month is Tyrannian Victory Day celebrated? Answer: Hunting Prize: 345 NP
  9. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 4. green 6. ixi 7. bow 8. ruki 9. plushie 11. sink 12. rock 13. shed 14. pirate Down: 1. one 2. snowbunny 3. pink 5. sarah 10. illusen 11. skirt Which of these Bilge Dice opponents is an Eyrie? Answer: Deadeye Prize: 368 NP
  10. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. blue 3. four 4. lamp 6. nine 7. aroota 9. skirt 11. beard 13. sink Down: 1. sarah 2. braintree 5. pirate 8. spyder 10. koi 11. bone 13. aaa Which Neopian plant's roots grow above the ground? Answer: Atrabud Prize: 374 NP
  11. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 3.babaa 7.eight 8. two 10 aaa 11. pirate 13. lamp 15. jellybeans Down: 1. verb 2. mika 4. bow 5. beard 6. game 9. orange 12. sarah 14. eye Which of these Ixis has a pet Gruslen? Answer: Ixi Hunter Prize: 263 NP and Orange Ixi Drink
  12. Ria You win . Way to go! Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: The answers are still the same, because the crossword is still down. Which of these is part of the Virtupets stamp page? Answer: Gormball Stamp Prize: 323 NP
  13. Ria You win . Way to go! Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: The answers are still the same, because the crossword is still down. Which of these games did King Coltzan III enjoy playing? Answer: Scarab 21 Prize: 398 NP
  14. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] The Crossword is still down! The Parasol of Unfortunate Demise is both menacing and: Answer: Practical Prize: 347 NP
  15. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! Which of these mutant pets has just one eye? Answer: Mutant Yurble Prize: 366 NP
  16. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! What does a Happy Slorg Mug contain? Answer: Coffee Prize: 355 NP
  17. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! What oven promises 'deliciously evil things'? Answer: Jhudora Cooker Prize: 342 NP
  18. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: The crossword is still down. Of the following faeries, who is NOT pictured in a Brightvale stained glass window? Answer: Faerie Queen Prize: 350 NP
  19. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: The crossword is still down. Which of these Flotsams is in charge of capturing Petpets and selling them at the Rock Pool? Answer: Flotsam Hunter Prize: 267 NP and Chocolate Deluxe Flotsam Day Shake
  20. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Note: The crossword is still down. Which of these old Collectable Card characters is a Blumaroo? Answer: Bruce Dingo Prize: 390 NP This is also a repeat from the past couple of days! We're still monitoring it, Neopians!
  21. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! Which of these old Collectable Card characters is a Blumaroo? Answer: Bruce Dingo Prize: 390 NP This is also a repeat from the past couple of days! We're still monitoring it, Neopians!
  22. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! Which of these old Collectable Card characters is a Blumaroo? Answer: Bruce Dingo Prize: 390 NP
  23. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! Which of these old Collectable Card characters is a Blumaroo? Answer: Bruce Dingo Prize: 390 NP
  24. Faerie Crossword Answers - [Play] Daily Puzzle Answer - [Play] Across: 2. beard 6. moehog 8. sarah 9. pirate 10. ruki 12. bag 13. four Down: 1. meowclops 3. dua 4. two 5. roo 6. mystery 7. orange 11. koi 12. blue Note: Answers are the same due to the Faerie Crossword being down! Which of these Acaras is never happy no matter how many Usukis she has? Answer: Ria Prize: 284 NP and Acara Day Pancakes
  25. Every day it has been the question that gives out "Jhudora's Favourite Pie". If you do the daily puzzle, sell the pie now before it plummets to 1np! It's already gone from 3,000np to 40np in a course of 2 days! This is how quickly an item's price can change from high to low. Here's what could have happened / could happen; The Daily Puzzle is glitched and will be fixed. The Daily Puzzle is broken and can't be fixed. TNT are being lazy. TNT are trolling us. TNT are trying to release more neopoints in to the economy / pile up pie in our SDBs.